Hirdetés

Horror az erdőben: holtan találtak rá az egy hónapja eltűnt nőre

Nap Híre portré Nap Híre

Holtan találták meg az eltűnt nőt az erdőben.

A 20 éves Jessica Barnes nyom nélkül tűnt el egyik napról a másikra. Lakótársai, Kendall Mims és Victoria Tippet a hatóságokkal és a nő férjével, Brandon Barnes-szal együtt égen-földön keresték őt. A fiatal nő eltűnését édesanyja jelentette be, miután kapott egy sms-t, ami nem volt jellemző a lányára. A nyomozás során a fiatal nőre majdnem 10 km-re találtak rá otthonától, egy erdős részen, az eltűnését követően egy hónappal – írja a Ripost.

Jessica holttestének megtalálása során a férje nem volt gyanúsított annak ellenére sem, hogy szokás szerint őt és két lakótársukat is kihallgaták. Ezekből azonban kiderült, a házasok sokat veszekedtek. Ebben azonban semmi rosszat nem láttak mondván férj és feleség között több vita is van. 

Bár mindez nagyon romantikus, a halottkém vizsgálata kimutatta Jessica halálának okát: a nőt megfojtották. A lakótársakat és a férjét letartóztatták, utóbbi a gyilkosságért felelhet, amit végül elismert. A két másik férfi, Mims és Tippet azért felelhet, mert eltussolta a gyilkosságot, nem jelentette azt a rendőrségen.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés