Hirdetés

Horror Borsodban: élőben közvetítette egy férfi, ahogy rágyújtja a házat a fiára

Nap Híre portré Nap Híre

Egy borsodi apa élőben közvetítette a Facebookon, hogy rágyújtja a házat a saját fiára. 

Minősített emberölés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség egy férfi ellen. Az elkövető a vele haragos viszonyban lévő fia házára benzines flakont dobott meggyújtott kanóccal. Mindezt végig élőben közvetítette a közösségimédia-oldalán, ahogy azt is, ahogy próbálják eloltani a lángokat – írja a Blikk

Az ügyészség közleménye szerint a vádlott 2023. július elején, délután, autóval elment egy borsodi kisvárosba a – vele haragos viszonyban lévő – fia családi házához. Az apa előtte benzinnel megtöltött egy félliteres műanyag flakont. A férfi az ingatlan udvarához érve a flakon tetején lévő kanócot meggyújtotta, majd „Égjetek kutyák!” felkiáltással eldobta, és a ház utcafrontján lévő egyik ablakot találta el. A benzines palack lepattant és a faszerkezetű előtetős kerti részen a földre esett.

A vádlott fia észlelte a történteket és kiszaladt a házból, majd kiskorú testvérével együtt elkezdték oltani a tüzet és értesítették a tűzoltóságot. Az elkövető a saját tettét, majd később az oltást is közvetítette élőben. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés