Hirdetés

Nincsenek szavak: zseniális magyar olimpikont ölt meg a leomló szállodafal Hévízen

Nap Híre portré Nap Híre

Hétfőn délután ledőlt egy téglafal egy hévízi hotel felújítása közben, és maga alá temetett egy munkást, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe. Egy volt sportoló az áldozat.

Ahogy arról korábban a Naphírén is beszámoltunk, tragédia történt hétfőn Hévízen, amikor egy helyi hotel felújítása során rádőlt egy fal egy munkásra, aki a helyszínen az életét vesztette. A szerencsétlenül járt férfit többször is megpróbálták újraéleszteni, de sajnos már nem lehetett megmenteni. az életét. Később derült ki, hogy áldozat az egykori olimpikon bokszoló, Petrovics János volt - írja a Sportal alapján az ATV. Ezt az információt a Magyar Olimpiai Bizottság is megerősítette. A sportoló halálhíre már korábban kiderült, csak azt nem lehetett tudni, hogy ő vesztette életét a falomlásban. 

Az 52 éves Petrovics János a bokszot 12 évesen kezdte el. Három felnőtt magyar bajnoki címet szerzett, részt vett az 1991-es világbajnokságon és az 1992-es olimpián is, ahol a 60 kg-osok között 17. lett. Még a 2000-es évek elején is bokszolt, majd egy ideig külföldön élt.

A rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást. A kormányhivatal emellett munkavédelmi hatósági eljárást indított. Az adott hotel a Danubius Hotels láncé, ők annyit közöltek, hogy szerződött partner részére szabályosan átadott munkaterületen történt a baleset. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés