Hirdetés

Brutálisan megtámadták, meg akarták erőszakolni Hevesi Krisztát

Nap Híre portré Nap Híre

Hevesi Kriszta borzalmas élményét osztotta meg a Tények Pluszban: mint mondta, többször is szexuális zaklatás áldozata volt. 

Hevesi Kriszta tíz éven keresztül őrizgette magában a legnagyobb traumáját, most azonban a Tények Pluszban feltárta az igazságot: többször is szexuális zaklatás áldozata lett. "Öt ilyen esetem volt, amikor sarokba szorítottak, el kellett futnom vagy akár például a barátnőmnek a nagypapája a vízben elkezdett közeledni felém" – idézte fel a történteket. Az első élménye ráadásul hat éves korából származik. 

"Egy férfi beszorított engem a liftbe két emelet közé. Ugye azért voltam egyedül, mert anyu éppen veszélyeztetett terhes volt, apu dolgozott és valójában csak a háztömb hátsó oldalára kellett iskolába mennem, gondolták, hogy annyit azért... nem tévedek el"

– mesélte. "Volt egy olyan is, amikor megkergettek. Konkrétan egy gyümölcsös közepén voltam, és ahogy odanéztem, azt láttam, hogy a férfi ott aktívan foglalkozik magával. Megijedtem és elkezdtem kirohanni és utánam futott. Sosem voltam jó futó és épphogy csak megúsztam, tehát ilyen nagy kukoricáson rohantam keresztül és körülbelül két méteren múlt" – részletezte a borzalmakat. 

Ahogyan a szakember mondja, az ilyen szexuális zaklatásokat a legtöbben hosszú ideig magukban tartják az elszenvedők. "Frissen nem tud róla beszélni, tehát az akkut stressz nem engedi. Utána elkezdi magát hibáztatni. Azon gondolkodik, hogy miért pont vele történt, azt, hogy többször visszajátssza. Ha nem arra sétált volna, ha nem bízott volna valakiben. És utána pedig megpróbálja elfelejteni" – mondja a szakember, aki maga is sokáig rémálmokkal küzdött. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés