Hirdetés

Dárdai Pál fejleszti ki a Szoboszlai-gyilkos csodafegyvert?

Nap Híre portré Nap Híre

Dárdai Pál, a Hertha magyar vezetőedzője Szoboszlai Dominikék ellenfelének neveli ki az egyik játékosát, Fabian Reseét, aki rocksztárnak érzi magát.

Dárdai csapatának legjobb játékosát, Fabian Reseét már a 2. Bundesliga legjobbjaként emlegetik, aki akár a másodvonalból is meghívót kaphat a német válogatottba. A Bors arról számolt be, hogy a 26 éves szélsőnek van esélye bekerülnie a német Európa-bajnokságra. A csoportban már biztosan ott vannak Szoboszlai Dominikék is. 

Amikor én annak idején, 1997-ben Magyarországról ideszerződtem Németországba, nekem is fontos volt, hogy élvezzem, amit kapok az új klubomban. És Fabi most élvezi bemenni az öltözőbe, szereti az edzői stábot, a játékstílusunkat. Ha egy az egyben vannak, akkor az ellenfél már veszített is. Ha ketten védekeznek ellene, akkor tudja, hogy valamelyik csapattársa szabadon maradt. Ezt jól megtanulta. Ma fenomnális volt. Már csak a védekezésén kell javítania. Okosabbnak lenni, nem spekulálni. Addig fogok gyakorolni vele, amíg válogatott játékos nem lesz belőle

- mondta Dárdai Pál, aki Reese-show-ként beszélt sztárja Hamburg elleni teljesítményéről. "Ez olyan meccs volt, amiért élünk, amiért futballozunk. Az ilyen pillanatokról a gyerekeimnek is fogok mesélni" - tette hozzá a magyar szakember.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés