Hirdetés

Szörnyű hír érkezett: úgy fest, válik a magyarok kedvenc sztárpárja

Nap Híre portré Nap Híre

Jessica Simpson és Eric Johnson házassága válságba került, és egyre gyakrabban röppennek fel olyan hírek, amelyek szerint válni készülnek.

A 44 éves énekesnő és a 45 éves volt amerikaifocista 2014. július 5-én kötöttek házasságot a híres San Ysidro Ranch birtokon, Montecitóban, Kaliforniában. Kapcsolatuk már a házasság előtt is szorosan összefonódott: kislányuk, Maxwell Drew 2012. május 1-jén született, majd fiuk, Ace Knute 2013. június 30-án jött világra. Harmadik gyermekük, Birdie Mae pedig 2019. március 19-én született meg – írja a Blikk Rúzs

Szeptember 15-én, Eric születésnapján Jessica nem osztott meg szeretettel teli posztot, ami korábban mindig megszokott volt tőle. Ez különösen szembetűnő volt, mivel egy évvel korábban az énekesnő megható családi fotókat tett közzé Eric születésnapjára, amelyeket szívhez szóló üzenettel kísért.

Jessica utoljára január 11-én viselte a gyémánt jegygyűrűjét egy promóciós videóban. Azóta egyetlen posztjában sem tűnt fel ez az ékszer. Február 14-én, Valentin-napon Jessica újabb találgatásokra adott okot: Eric említése nélkül osztott meg képeket, ahol egy szexi, rózsaszín flitteres miniruhában pózolt, gyűrű nélkül. Csupán egy rúzsos csók emoji kísérte a képeket.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés