Hirdetés

Brutális történet: a munkahelyén akarta meggyilkolni a feleségét egy férfi

Nap Híre portré Nap Híre

A munkahelyén akart végezni a válófélben lévő feleségével egy férfi.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete és zaklatás miatt emelt vádat egy 40 éves férfival szemben. Az elkövető zaklatta, majd késsel támadt válófélben lévő feleségére, annak munkahelyén – írja a nlc.hu az Ügyészség alapján. 

Mint kiderült, 2020 tavaszán kötöttek házasságot. A férj eleinte külföldön dolgozott, ahonnan 2021 őszén jött haza Magyarországra, ezt követően azonban a házasságuk megromlott, majd 2022 nyarán különköltöztek. A férj többször is halálosan megfenyegette volt párját, aki a bíróságtól távoltartást kért a férfivel szemben. A bíróság elrendelte a távoltartást 2022 szeptemberében, de a férj már a végzés meghozatala napján megjelent a nőnél, akit szidalmazott, sőt megöléssel is fenyegette. Rendőröket kellett kihívni, akik bilincsben vitték el.

Ám továbbra sem nyugodott bele a történtekbe. 2023 januárjában megjelent az asszony győri munkahelyén, hogy iratokat kérjen tőle, majd egy rövid szóváltást követően távozott. Ezután dél körül visszatért, ám részegen. Az ott lévő vendéget „Itt most csúnya dolgok fognak történni!” felkiáltással elzavarta, majd elővett egy 7 centis kést. 

Azzal támadt a volt párjára. A nő kimenekült az utcára, de a férfi követte, a földre lökte és legalább háromszor az asszony nyaka irányába szúrt, valamint többször meg is ütötte.

Járókelők siettek a nő segítségére, ők rángatták le róla a férfit. A fején és a kezén 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Férje ellen emberölés kísérlete és zaklatás miatt emeltek vádat, 7 év börtönt is kaphat.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés