Hirdetés

(18+) Borzalmas látvány fogadta a rendőröket: egy anya kádba fojtotta a kislányait

Nap Híre portré Nap Híre

A 27 éves nőt két rendbeli gyilkossággal, fegyvertartással és más, két gyereke halálával kapcsolatos bűncselekményekkel vádolják.

Egy New Jersey államban élő kétgyermekes anyát gyilkossággal vádoltak, miután állítólag mindkét kislányát vízbe fojtotta. A 27 éves lakewoodi Naomi Elkinst letartóztatták és több bűncselekménnyel is vádolják - írja a Bors.

A tiszteket a nagyszámú ortodox zsidó lakosságáról ismert New Jersey-i város Shenandoah Drive-ján lévő címre hívták, azzal a bejelentéssel, hogy két gyermeknek leállt a szíve. Azonban ahogy a rendőrök beléptek a családi házba, szörnyű látvány fogadta őket: az anya a kádba fojtotta egy és hároméves kislányát. Bár megpróbálták újraéleszteni a gyerekeket, esélytelen volt és a helyszínen halottnak nyilvánították őket.

A nőnek csütörtökön kellett megjelennie a bíróságon, azonban csak videón keresztül csatlakozott. Nem volt túl beszédes, ugyanis csak egyszavas válaszokat adott a bíró kérdéseire, és még a saját ügyvédjével sem volt hajlandó értekezni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés