Hirdetés

Havas Henrik rosszul lett

Nap Híre portré Nap Híre

Nem kell nagy bajra gondolni, az újságíró egy éttermi étel látványától lett rosszul.

Havas Henrik újságíró a tőle megszokott módon állt bele egy zuglói étterembe, miután kellemesnek nem mondható ebédet költött ott el - írja a Sassy. A legendás újságíró ezt már meg is bánta, aminek később a Facebook-oldalán adott hangot.

Úgy fogalmazott, hogy a hangoskodó vendégek nem igazán tetszettek neki, ugyanis egy 10-12 fős családban megállás nélkül üvöltöző idősebb férfi kiverte nála a biztosítékot. "Én ebédelni jöttem ebbe a zuglói étterembe, de ez egy őrültek háza volt" - közölte. A hangos család után egy, az étterembe betérő kéttagú cigányzenekar vonta magára Havas figyelmét, őket a "szerencséjére" távolabbi asztalhoz ültettek.

Azonban a legjobban az nem tetszett neki, amikor megkapta a rendelt ételt, azaz a konfitált kacsacombot, amiből "ömlött a zsír" és elmondása szerint ettől azonnal hányinger tört rá. Bár megpróbálta orvosolni mindezt azzal, hogy a felesleges zsírt egy kistányérral felfogta, de az étel Havas gyomrát és érzékszerveit is ingerelte, így szalvétával takarta le azt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés