Hirdetés

Harry herceg mindenkit ledöbbentett: így érkezett meg Londonba

Garai Kitti portré Garai Kitti

Harry herceg meglépte a váratlant: nem magángéppel utazott Londonba, III. Károly király koronázására.

Mint azt a naphire.hu megírta, Harry herceg részt vesz az édesapja koronázás. Arról is beszámoltunk, hogy a felesége és a gyermekei nem tartanak vele, ugyanis kisfiuk, Archie most ünnepli a születésnapját. 

Arról is írtunk, hogy bizony nagyon kínos pillanatok alakulhatnak ki a koronázáson, ugyanis a herceg nyitott lenne a békülésre a családdal, de édespaján kívül ezt mindenki elutasította. Vilmos herceg nem akar beszélni a fivérével, de így döntött Katalin hercegné is.

Friss hír, hogy Harry herceg megérkezett Londonba, édesapja koronázására. Azonban az érkezése mindenkit ledöbbentett, ugyanis a herceg az American Airlines AA136-os szám járatával érkezett meg Londonba. A hercegi pár korábban mindig magángéppel repült, így most még az utasok is nagyon meglepődtek, hogy ott ül közöttük Harry herceg. 

Mint ismert, a herceg kevés időt tölt az Egyesült Királyságban, és csak a ceremónián vesz részt. A hivatalos program után szinte azonnal visszarepül az Államokba, hogy részt vegyen fia, Archie születésnapján. Az is eldőlt, hogy hivatalos szerepe nem lesz, ugyanis a családtagok már hónapok óta próbálnak, gyakorolnak a nagy napra. Ezeket az alkalmakat Harry kihagyta, és már régóta nem aktív dolgozó tagja a családnak. Sokak szerint az erkélyről sem fogja köszönteni az embereket - írja az elle.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés