Hirdetés

Kiderült az igazság! Ezért vesz részt Harry herceg Károly koronázási ceremóniáján

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

A rossz nyelvek azt beszélik, csupán üzleti megfontolásból utazik el Harry herceg édesapja, Károly király koronázására.

Sussex hercege május 6-án, szombaton részt vesz édesapja koronázási ceremóniáján, amit már a Buckingham palota is megerősített. Harry herceg felesége, Meghan Markle azonban otthon marad Amerikában gyermekeikkel, Archie herceggel és Lilibeth hercegnővel.

A The Sun felteszi a kérdést: vajon mi a valódi ok, amiért Harry herceg ott lesz a koronázási istentiszteleten? Ez lesz ugyanis az első alkalom, hogy Harry a királyi családdal mutatkozik önéletrajzi könyve, a Spare 2023-as januári megjelenése óta.

A lap forrásai úgy vélik, hogy Harry érzi, nagy a nyomás rajta, hogy együtt legyen a királyis családdal. A körülötte lévő brand ugyanis ezen alapszik, a családjával való viszonyával.

A The Sun azt fejtegeti, hogy a koronázáson készülő fotók abban a pillanatban ikonikussá válnak majd, és az, hogy Harry is rajta lesz a fotókon, számára felbecsülhetetlen értékű lesz.

A Walt Disney Studios egyik vezető tisztségviselője azt állította, hogy a házaspár fordulóponthoz érkezett, miután megjelent a Spare és a Netflix dokumentumfilmje, a Harry és Meghan. A felsővezető úgy fogalmazott, hogy Harry és Meghan fő értékét a királyi családdal való kapcsolatuk adja. Szerinte a pár Amerikában is “irrelevánssá” válna, ha Harry nem tartaná fenn a kapcsolatot a családjával. Azt állította, hogy az amerikaiakat leginkább a Harryt Dianához fűződő kapcsolata és a családot övező dráma érdekli.

Egy PR-szakértő az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy “bölcs lépés” Harrytől, hogy részt vesz a koronázási szertartáson, és kifejezetten rosszat tenne a márkájának, ha hiányozna erről a történelmi családi eseményről. A szakértő azt is elmondta, Meghan jelenléte nem volt fontos márka sikere szempontjából.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés