Hirdetés

III. Károlynak nincs nyugta, Harry herceg folytatja a hadjáratát a brit sajtó ellen

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Harry herceg továbbra sem tud leállni, megnehezíti a királyi család következő hónapjait is.

III. Károly király azt gondolhatta, hogy a koronázás után egy kicsit fellélegezhet és megpihenhet kedvenc, sandringhami birtokán, ám a pihenés nem tart sokáig, ugyanis a legkisebb fiának hamarosan ismét jelenése lesz a bíróság előtt. Kevesebb mint két hónap alatt már harmadszor megy bíróságra egy brit kiadó ellen - írja az ELLE.

A sussexi herceg és felesége, Meghan Markle nem először indít hadjáratot a brit bulvármédia ellen, amelyek szerintük tönkretették az életüket. Harryék először az Associated Newspapers, a Daily Mail kiadója ellen indított eljárást, majd április végén a News Group Newspapers (NGN) ellen, amely a The Sun-t és még a korábbi időkben a News of the World-öt adta ki. Most pedig a Mirror Group Newspapers-t (MGN) vették célba.

Harry a hírek szerint júniusban térhet vissza az Egyesült Királyságba, hogy a Legfelsőbb Bíróság előtt tanúvallomást tegyen az MGN-perben, így az apjának, III. Károlynak is fel kell készülnie, mert nem tudhatja, hogy fia milyen információkkal áll majd elő, hogy megnyerje a pert a kiadó ellen.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés