Hirdetés

Botrány botrány hátán: 90 millió forintért árverezték el Harry herceg alsónadrágját

Nap Híre portré Nap Híre

250.000 dollárért, vagyis 90,5 millió forintért árvereztek el egy alsónadrágot, ami állítólag Harry hercegé volt. Az intim ruhadarabot sztriptízbár tulajdonosa vette meg, és állítása szerint azóta is nagy becsben tartja.

Ahogy arról korábban a Naphírén is beszámoltunk, Harry herceg múltja bőven tele van vad bulikkal és kalandokkal: korábban a Sun című bulvárlap meztelen fotókat is közölt a hercegről, amint épp egy lenge öltözetű hölgyet ölelget. 

Egy volt sztriptíztáncosnő most azt állítja, hogy megcsókolta Harry herceget egy Las Vegas-i éjszakai kiruccanáson még 2012-ben, és azzal fenyegetőzik, hogy meztelen képeket szivárogtat ki róla az OnlyFans oldalára, bosszúból, amiért eltüntették őt a herceg Spare című memoárjából.

Carrie azt is állítja, olyan fotók is a birtokában vannak, amik még soha nem kerültek nyilvánosságra. 

A nő állítása szerint ezen a szóban forgó bulin szerezte meg a herceg alsónadrágját is, amit Dino Palmiotto, egy sztriptízbár tulajdonosa vett meg tőle egy árverésen, és 250.000 dollárt (90,5 millió forintot) fizetett érte – írja az Origo. Harry állítólag leszaggatta magáról az alsónadrágot, miközben több lánnyal táncolt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés