Hirdetés

Harry dühös Kamillára: képtelen elfogadni, hogy mostohaanyja legyen a királyné

 portré

Angol hírek szerint Harry hercegnél végleg betelt a pohár - adta hírül a egy brit bulvárlap. Állítólag képtelen elfogadni, ha apja lesz a király, akkor Kamilla az uralkodó.

Harry sohasem kedvelte mostohaanyját, aki amúgy is megosztja a brit közvéleményt. Éveken át haragudott rá a nép, őt okolták, amiért Diana és Károly házassága tönkrement. Tény, hogy sokáig maga Erzsébet királynő sem adott neki és Károly fiának zöld utat a kapcsolatukat illetően. 

Az uralkodónő véleménye azonban az évek alatt megváltozott menyével kapcsolatban, és nemrégiben kijelentette, hogy azt szeretné, ha Kamillát királynénak vagy az uralkodó hitvesének szólítanák majd hivatalosan is, amikor Károly trónra kerül.

Hogy ehhez mit szól Vilmos herceg azt nem tudni, de az kiderült, hogy Harry egyáltalán nem örül ennek, sőt a herceghez közel álló források szerint egyenesen mérges emiatt. Állítólag még mindig képtelen feldolgozni, hogy apja Kamillát választotta és nem az édesanyját, Dianát – feltehetőleg ez a valódi oka annak, hogy mostohaanyja várhatóan magas tisztségének nem örül – írta a femcafe.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés