Hirdetés

Ledobta a bombát a McDonald's, erre a hírre tényleg nem számított senki

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A McDonald's Big Mac szendvicse most még nagyobb lesz.

A CNN arról adott hírt, hogy január 24-től az Egyesült Államokban a gyorsétteremlánc korlátozott ideig visszahozza a Dupla Big Mac-et, amely a szokásos kettő helyett négy húspogácsát tartalmaz. A lap felidézte, hogy a cég rövid ideig 2020 márciusában egyszer már elérhetővé tette ezt a különleges szendvicset, mindössze néhány nappal a koronavírus-járvány Egyesült Államokban történő kitörése előtt jelentették be a szendvics érkezését. 

Azonban a járvány arra kényszerítette a gyorsétteremláncot, hogy csökkentsék a nyitvatartási idejüket, valamint a menüajánlatukat, így végül a Dupla Big Mac-et olyan gyorsan kivonták a forgalomból, amilyen gyorsan megjelent a piacon.

A korábbi változattól eltérően az új Dupla Big Mac már megújult formában fog elkészülni, ugyanis puhább zsemléket használnak hozzá, ráadásul még több szósz kerül a húspogácsákra. 

A CNN emlékeztette az olvasóit arra is, hogy az ehhez hasonló korlátozott ideig tartó ajánlatok általában jól kitalált marketingfogások, hogy felkeltsék a fogyasztók érdeklődését. Ám lehet, hogy több van e ajánlat mögött. A múlt hónapban ugyanis Chris Kempczinski, a McDonald's vezérigazgatója a lapnak elárulta, hogy 

felméréseik szerint az étterembe érkezők nagyonn hamburgerekre vágynak és a lánc már "dolgozik a megoldáson".

Mint írták, a Dupla Big Mac bevezetése egyszerű módja annak, hogy nagyobb hamburgert kínáljanak a vásárlók számára, mivel nem igényel többletmunkát az alkalmazottak számára, ugyanis már meglévő alapanyagokból készül.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés