Hirdetés

Nagyon beteg a Sziget Fesztivál fiatal sztárfellépője: "szerencse, hogy életben vagyok"

Nap Híre portré Nap Híre

Az énekesnő az Instagramon jelentette be a drámai hírt.

Fotó: Instagram/Halsey

A Halsey néven ismert amerikai énekesnő, Ashley Nicolette Frangipane az Instagramon jelentette be egy lapozható bejegyzéssel, hogy súlyos beteg, közben viszont írt egy albumnyi dalt. 

"Hosszú történet röviden, szerencsés vagyok, hogy életben vagyok. Rövid történet hosszabban: írtam egy albumot. A The Enddel (vagyis a véggel) kezdődik" - írta bejegyzésben, amelyben kórházi és gyógykezeléséről mutatott több videót, illetve az említett The Endből is hallható egy részlet.

Az énekesnő nem árulta el konkrétan, hogy milyen súlyos betegséggel küzd, a dalban viszont azt énekli, hogy "sérült áru", "méreg van az agyában és a vérében" – amivel valószínűleg limfómára vagy leukémiára utal, mivel (egy lupuszt kutató szervezet mellett) a limfómiával, leukémiával küzdők amerikai szövetségét is megjelölte a bejegyzésében - írja az Origo

Halsey háromszoros Grammy-jelölt énekesnő, aki a Billboard zenei díját háromszor elnyerte, 2020-ban a Time magazin listájára is felkerült a világ száz legbefolyásosabb embere közé. Augusztus 8-án elvileg a Sziget nagyszínpadán is fellé.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés