Hirdetés

Ennyi volt: búcsúzik a magyar szépségkirálynő

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Néhány nap múlva lejár a mandátuma, szombaton este átadja a koronáját a Magyarország Szépe idei nyertesének Hacsi Boglárka. A 24 éves szépségkirálynő a Nap Hírének azt mondja, sok minden megváltozott egy év alatt az életében, két dolog azonban nem. De erre gondosan ügyelt is a kezdetektől fogva.

Nap Híre: Elrepült az év, szombaton új királynőt választ az ország. Mit érzel most?

Hacsi Bogi: Nagyon sok élménnyel gazdagodtam az elmúlt egy évben és igazából nagyon boldog vagyok, hogy átadhatom majd valakinek a koronát. Azt gondolom, hogy ez a számára is egy olyan izgalmas, élményekkel teli év lesz, mint amilyen az enyém is volt. Szeretném, ha ezt az élményt más is átélhesse, én pedig ott lehessek mellette, és segíthessek majd neki.

Nap Híre: Kívülről milyen most látni ezt az egészet? Van esetleg titkos favoritod?

Hacsi Bogi: Nincs még olyan lány, akit titkos favoritnak gondolnék a versenyen. Sokan vannak, akik alkalmasak a szépségkirálynői címre. Egy év alatt nagyon sokat változik az ember, míg felkészül egy ilyen világversenyre és nagyon sok minden történik vele. Így, ha a királynő elsőre nem tűnik majd késznek a nagy feladatara, sem kell aggódni. Egy profi csapat segítségével a legjobb formáját hozza majd a világversenyen. Velem is ezt történt. Nyilván egy külföldi út és verseny nagy kihívás, de egy olyan tapasztalt és profi csapat lesz a segítségére, amilyenről még álmodni sem mert.

Nap Híre: Nosztalgikus élmények azért előjöttek most, a válogatás és a tábor során?

Hacsi Bogi: Most, így kívülről én is újraélem azokat a napokat, amiket a lányok átélnek. Előttem van minden emlék, hogy tavaly én hogyan éltem meg a szépségnapot, hogyan éltem meg az alversenyeket, hogyan éltem meg, amikor találkozhattunk a családdal. És próbálom visszaadni nekik a tapasztalataimat, és segíteni, mert pontosan tudom, min mennek keresztül. Így, ha közülük bárkinek szüksége van rám bármikor a rendelkezésükre állok.

Nap Híre: És mi változott még az múlt egy évben? Új lakás? Új barátok? Új szerelem?

Hacsi Bogi: Az életemnek egy része változott csak meg. Korábban nyilvánvalóan nem szerepeltem ennyit a médiában, és nem volt ennyi modellmunkám, és a szépségiparral kapcsolatos munkám sem. Amit azonban mindig nagyon fontosan tartottam, hogy az életem többi részét, amit egy ilyen verseny nem érint, azt megőrizzem és védjem. Így mind a barátaim és mind a párom terén azt tudom elmondani, mint egy évvel ezelőtt. Ugyanazok a barátaim, ugyanaz a párom. Stabil a párkapcsolatom, a barátaim pedig szuperek - ők végig mellettem voltak az elmúlt egy évben és mindenben támogattak. Fontos, hogy egy ilyen siker ne változtassa meg az embert. Nyilván mindenki érkezik valahonnan, s tart valahova, így előttem is egy nagyon hosszú út áll még. A munka és a tanulás terén is.

 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés