Hirdetés

Álnéven írt regényt Gyurcsány Ferenc?

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Hetek óta jelentkezik furcsának tűnő posztokkal a Facebookon Gyurcsány Ferenc, Magyarország volt miniszterelnöke. Irodalmi babérokra tör a DK elnöke? A Nap Híre úgy tudja, Gyurcsány Ferenc álnéven írta meg első regényét, amelynek műfaját leginkább krimiként határozhatjuk meg.

A volt miniszterelnök az utóbbi időben hétvégenként rendszeresen közzétett rövid tárcákat a Facebook-oldalán. Ezek a posztok, bár elsőre szokatlannak tűnhettek, a Nap Híre információi szerint egy nagyobb projekt előhírnökei lehettek: egy olyan regényé, amelyet Gyurcsány Ferenc álnéven jelentetett meg.

Kate Vargha = Gyurcsány Ferenc?

Hivatkozás másolása

A volt miniszterelnök környezetéből egyelőre nem kommentálták lapunk értesülését, hogy a volt miniszterelnök regényt írt volna, de lapunk értesülése szerint a krimi el is készült, mégpedig Kate Vargha álnéven, ami utalás lehet Gyurcsány Ferenc édesanyjának lánykori nevére.

A kereszt halála című könyv ajánlása így fejeződik be: „Ha eddig azt hitték, hogy ismerik a szerzőt, akkor most ki fog derülni, hogy mégsem.”

Hetek óta szokatlan dolgok jelennek meg Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán

Hivatkozás másolása

A Demokratikus Koalíció elnökének Facebook-oldalán megjelent tárcák hangvétele és stílusa szokatlan egy politikus esetében, és arra enged következtetni, hogy talán nem is egy egyszerű irodalmi próbálkozásról van szó, hanem valami nagyobb dobásra készül a pártelnök. Itt van például ez a történet, vagy akár ez.

Gyurcsány Ferenc környezetéből egyelőre nem kaptunk választ a kérdéseinkre, amelyek arra vonatkoztak, hogy vajon politikához kapcsolódó regényről lesz szó, vagy egy személyesebb történetet mesél-e el a volt miniszterelnök.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés