Hirdetés

(+18) Gyomorforgató dolgot tett két 15 éves fiú egy velük egyidős lánnyal

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Egy elhagyatott helyre vitték Miskolcon, ahol megharapták, majd egyikük megerőszakolta.

Vádat emelt a a Miskolci Járási Ügyészség két tizenöt éves fiatalkorú ellen szexuális erőszak bűntette miatt. A fiatalok tavaly májusban egy villamoson szólították le a szintén tizenöt éves lányt, akit rávettek, hogy szálljon le velük. Elkísérték egy patakparti elhagyatott területre, ahol az egyikük „komoly szándék nélkül” arra kérte, hogy prostituáltként dolgozzon nekik – írja a Telex.

Amikor a lány nemet mondott, akkor „arra szólították fel, hogy szexuális cselekményt végezzen számukra” – folytatódik a vádirat ismertetése. Miután ez ellen is tiltakozott, a patakon lévő híd korlátjához szorították, és előbb az egyik, majd a másik vádlott is beleharapott az arcába. Ezután egyikük lefogta a kezeit, míg a másik megerőszakolta, majd amikor megpróbált menekülni, „az egyik fiatalkorú férfi megrúgta és többször megütötte”.

Ezután a „a cselekmény hatása alatt lévő” lányt ott hagyták egy közeli villamosmegállóban, ahonnan ők elvillamosoztak. Nem sokkal később azonban visszatértek, „a sértettet egy másik parkos részre vitték, felszólították, hogy szexuális cselekményt végezzen számukra”. Miután a lány ellenállt, egyikük megütötte, majd otthagyták.

Az ügyészség közölte: az eddig büntetlen előéletű vádlottakkal szemben javítóintézeti nevelést indítványoztak a vádemelésben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés