Hirdetés

Borzalmas gyilkosság ügyében nyomoz a rendőrség: ami kiderült, arra tényleg senki nem számított

Nap Híre portré Nap Híre

A rendőrség kezdetben úgy vélte, hogy az áldozatot megtámadták és leszúrták, ám a nyomozás végül egészen más eredményt hozott.

Egy egészen elképesztő balesetben vesztette életét egy 57 éves férfi otthonában, a walesi Powysban. Barry Griffiths házánál - ahol a zárkózott természetű férfi egyedül élt - a rendőrség még tavaly júliusban szállt ki, miután a férfit már több, mint egy hete nem látta senki. Barryt végül az ágyában fekve találták meg holtan, mialatt a ház több pontján is vérnyomokat fedeztek fel – írja a Bors.  

A nyomozás során megállapították, hogy a férfi szúrt sebbe halt bele, azonban a házban semmi nem utalt rendbontásra. Barry pénztárcája, számítógépe és telefonja sem tűnt el, valamint nem találták jelét annak, hogy a férfit bántalmazták volna. 

A területi halottkém, Patricia Morgan nemrég arra a megállapításra jutott, hogy Barry - aki egy agyvérzést követően nehezen tudta használni az egyik karját - egy szerencsétlen baleset következtében halt meg, mialatt fagyasztott ételt készített elő a főzéshez. Ezt támasztotta alá az, ahogy a kiérkező rendőrök a tragédia helyszínén hamburgereket találtak a konyhapulton, valamint egy kést és egy konyharuhát is felfedeztek a közelben, mialatt a fagyasztó alsó fiókja nyitva állt. 

Úgy vélik, Barry, mialatt megpróbálta a késsel szétválasztani a fagyasztott hamburgereket, véletlenül saját magát döfte hasba. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés