Hirdetés

(18+) Vérfagyasztó bosszúra készült a gyászoló nagymama, de hatalmas hibát vétett a pesterzsébeti piacon

Nap Híre portré Nap Híre

A nagymama és az élettársa ellen is eljárást indítottak a rendőrök.

Bosszút akart állni a nagymama az unokája haláláért, akit tavaly novemberben öltek meg. A nő és élettársa a gyilkossággal gyanúsított férfi apján akart elégtételt venni - számolt be az esetről az RTL Híradó.

Egy pesterzsébeti piacon támadtak rá. A bűncselekmény azonban balul sült el. Rossz embert támadtak meg, ráadásul egyikük egy karácsonyfatalpban elbotlott, majd a járókelők lefegyverezték. A nagymama és élettársa ellen is eljárás indult. Az ügyészség a nőre felfüggesztett fogházbüntetést, az élettársára pedig letöltendő börtönbüntetést kért.

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatban a 24.hu-nak azt árulta el, hogy a gyanúsítottak nem ismerték be a bűnösségüket. Elmondásuk szerint a sértettek kinevették őket, s ebből alakult ki a konfliktus közöttük.

A brutális gyilkosság - amelyre hivatkozva bosszút akartak állni a feltételezett gyilkos apján - még tavaly november végén történt. A gyanúsítás szerint K. Richárd megkérte a 29 éves M. Györgyöt, hogy vigye el Gyálra a nagyszüleihez. Itt azonban rátámadt az áldozatára, és több mint tizenötször megszúrta, majd a gyilkosság után elrejtette a holttestet és az áldozat kocsiját is.

A bűncselekménnyel gyanúsított K. Richárdot egy Tűzoltó utcai lakásban fogták el, az áldozatot, illetve a fóliával letakart Mercedesét pedig egy gyáli ingatlanban, illetve egy melléképületben találták meg. A férfit minősített emberöléssel gyanúsították meg.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés