Hirdetés

(18+) Brutális gyilkosság történt Győrben: kilökte az ablakon a barátnőjét egy férfi

Nap Híre portré Nap Híre

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés gyanúsítottjával szemben fejezett be egy büntetőeljárást.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, a rendőrségre 2023. március 30-án 10 óra körül érkezett bejelentés, hogy Győrben, a Szent Imre úton lévő társasház egyik tizedik emeleti lakásának ablakából esett ki egy nő, aki a helyszínen életét vesztette.

Az ügyben a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított, amelynek során a nyomozók még aznap elfogták a feltételezett elkövetőt, azt a 32 éves férfit, aki korábban az elhunyt élettársa volt. A fiatalembert a rendőrök emberölés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Az eljárás a továbbiakban az elkövető letartóztatása mellett folytatódott - írják a police.hu oldalon.

A nyomozók megállapították, hogy a tizedik emeleti lakásban – előzetes szóváltást követően – a gyanúsított az áldozatával dulakodott, amelynek következtében a nő kizuhant az ablakból.

A nyomozás során a rendőrök több szakértő véleményét szerezték be, és a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. Az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az ügyészségnek.

 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés