Hirdetés

Döbbenetes fordulat: Már péntek este megölhette feleségét és kislányát az albertirsai családirtó

Garai Kitti portré Garai Kitti

Már péntek este megölhette feleségét és kislányát egy férfi Albertirsán, de csak szombat délután szólt a rendőröknek. Egyelőre nem tudni, hogy addig mit csinálhatott. Jelenleg kórházban van, mert magával is végezni akart. A férfi korábban katona volt. Néhány éve szerelt le.

Ahogy arról korábban a naphire.hu is beszámolt, július 1-jén hívta egy férfi a 112-es segélyhívót, ahol közölte, hogy megölte a családját, ő maga pedig öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínre riasztott egységek egy 33 éves nő és egy 2,5 éves gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak az albertirsai címen. A 35 éves férfit kórházba vitték. N. Arnoldot azzal gyanúsítják, hogy megölte a feleségét és a közös kislányukat, ám a férfi nem tett vallomást. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetbe vett N. Arnold ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatását.

Az RTL információi szerint a férfi már péntek este megölhette a családtagjait, de csak szombaton szólt a rendőröknek. Arról egyelőre nem lehet tudni, hogy a rendőrség értesítéséig mit csinálhatott. 

"Közölte, megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínre riasztott egységek egy nő és egy gyerek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak az albertirsai címen. A kollégáim megkezdték a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést, a történtek vizsgálatát. A kórházba vitt 35 éves férfit jelenleg őrzik” – mondta el a rendőrség szóvivője. Azóta kiderült, a férfi csak könnyebb sérüléseket szenvedett. 

A gyilkos korábban is bánthatta a feleségét, ugyanis egy szomszéd arról számolt be, hogy az édesanya többször is panaszkodott neki, hogy bántja a férje. Az RTL Híradó úgy értesült, hogy bár a férfi és a nő még együtt éltek, de már nem voltak együtt. Az egyik családtag pedig arról számolt be, hogy a nő korábban távoltartást kért a férje ellen. Állítólag az is előfordult, hogy a település polgárőreitől kért segítséget. 

A meggyilkolt nőnek van egy kisfia, az előző házasságából, a gyerek is velük élt. A bűncselekmény idején azonban az apjánál volt, és még most is ott van.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés