Hirdetés

Gusztustalanul hazudozott Beyoncé és Beckham, lebuktak

Nap Híre portré Nap Híre

A róluk készült dokumentumfilmekben nem tértek ki mindenre őszintén.

Beyoncé
Beyoncé

Igazi amerikai hóbort lett a celebek között az, hogy mindenkiről dokumentumfilm készüljön. Harry és Meghan, Taylor Swift, Pamela Anderson, Beyoncé, David Beckham - csak néhány név azok közül, akikről már forgattak.

Az atv.hu azt írja, hogy a dokumentumfilmek azért megtévesztőek, sokat közülük saját maguk készítettek, méghozzá saját magukról. ó példa erre Beyoncé, "Renaissance: A Film By Beyoncé" című filmje, ami alig egy hete jelent meg a mozikban. Az énekesnő maga írta, rendezte és narrálta a dokumentumfilmjét, ráadásul még a producere is ő volt.

David Beckham dokumentumfilmjében a focista kikerülte a filmben a Rebecca Loos nevű, volt asszisztenségel folytatott állítólagos viszonyára irányuló kérdéseket, de a vitatott katari foci vb nagyköveti posztjáról sem esett említés, amiért állítólag 10 millió fontot tehetett zsebre.

Beyoncé dokumentumfilmjében nem esett említés arról, hogy az év elején rekordösszegért vállalt egy privát fellépést egy olyan országban (az Egyesült Arab Emírségekben), ahol a homoszexualitást a törvény bünteti. A többszörös Grammy-díjas énekesnő filmje ehelyett arra összpontosít, hogy az új albumán szereplő zenéket az egyik meleg családtagja ihlette, aki bevezette őt a 80-as évek zenei világába.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés