Hirdetés

Gusztustalan, amit ez a férfi művelt a budapesti villamosmegállóban!

Nap Híre portré Nap Híre

Brutális baleset történt idén februárban Budapesten, amikor egy olasz férfi a Harminckettesek terénél a villamosmegállóba sodródott az autójával és elütött egy fiatal nőt, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Kiderült, az olasz férfi részegen száguldozott a fővárosban, a József körúton 94-99 km/h-s sebességgel hajtott a Blaha Lujza tér irányába. Azonban elaludt a volán mögött, az autójával nem követte a forgalmi sáv vonalvezetését és többször nekiütközött az út bal oldalán lévő villamosmegálló járdaszigetének, majd elütött egy ott várakozó magyar nőt, aki a villamossínekre zuhant és szörnyethalt - írja a Blikk.

Elismerem a bűnösségemet és lemondok a tárgyaláshoz való jogomról. Nagyon sajnálom, ami történt

- mondta a férfi szerdán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. 

Az áldozat családjának jogi képviselője szerint a férfi a baleset után kiszállt az autóból, megnézte azt, rágyújtott egy cigarettára, majd elkezdte összeszedni az alkatrészeket a földről. A kamerafelvételek alapján hat perccel a baleset után volt a legközelebb a sértetthez, de akkor sem próbált segíteni neki.

A bíróság nem jogerősen 5 év letöltendő börtönre ítélte, és örökre eltiltották a vezetéstől. Büntetése kétharmadának letöltése után szabadulhat feltételesen.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés