Hirdetés

Gundel Takácsnak megvan a véleménye Novák Katalin kegyelmi döntéséről

Nap Híre portré Nap Híre

A népszerű műsorvezető egyben a köztársasági elnök tanácsadója, így személyesen fogja elmondani Novák Katalinnak a véleményét.

Gundel Takács Gábor
Gundel Takács Gábor

Talán kevesen tudják, hogy a híres tévés, Gundel Takács Gábor egyben Novák Katalin köztársasági elnök egyik tanácsadója is. A köztársasági által adott kegyelemmel kapcsolatban, amit a tavalyi pápai látogatás során a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettese is megkapott, a műsorvezető azt mondta:

“Megvan a véleményem az ügyről, de mivel tanácsadó vagyok, ezt személyesen fogom elmondani a köztársasági elnök asszonynak. Az ő dolga, hogy a tanácsommal mit kezd” - idézi Gundel Takácsot az atv.hu. Mindezt arra reagálta, hogy Donáth Anna, a Momentum elnöke nyílt levélben szólította fel Novák Katalin tanácsadóit, hogy ne maradjanak csendben.

Gundel Takács Gábor azt is mondta, hogy “nem elegáns”, hogy Donáth Anna felhasználva a nevét “próbál hangulatot gerjeszteni”.

“Ha Donáth Anna valóban kíváncsi a véleményemre, és meg akar kérdezni, akkor el tudott volna érni. Ez így csak politikai kampány, nem valós megoldáskeresés” - tette hozzá a műsorvezető.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés