Hirdetés

Meglepte a riporter kérdése Gundel Takács Gábort

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Az ATV-n ma este induló Géniusz című vetélkedő kapcsán kérdezte Gundel Takács Gábort L. Dézsi Zoltán, erre a kérdésre azonban a műsorvezető nem számított.

A csatorna saját fejlesztésű műsora, amely már kétszer is elnyerte a Televíziós Újságírók díját vetélkedő kategóriában, immár 4. évadával jelentkezik ma este 21:30-tól az ATV képernyőjén. A producer a Heti Naplónak azt mondta: az eddigi legizgalmasabb szezont láthatják majd a csatorna nézői. “Félelmetesen nagy csaták vannak” - tette hozzá Wisinger János. De nem csak rá, a Géniusz műsorvezetőjére is nagy felelősség hárul majd a műsor kimenetelét illetően, pláne, hogy a régi, ismert nyertesek mellett számos olyan fiatal és új játékos is érkezik, aki eddig nem merte kipróbálni magát a stúdióban.  A Heti Napló Sváby Andrással riportere Gundel-Takács Gábort is meginterjúvolta az újra induló műsor kapcsán, sőt, L. Dézsi Zola egy olyan kérdéssel is készült, amire a műsorvezető nem lehetett felkészülve.

Amikor a riporter arról kérdezte őt, neki mi menne és mi nem a Géniuszban, még nem sejtette, hogy belesétál az apró csapdába. “Én általában a humán tárgyakból, földrajzból, történelemből, sportból, zenéből, annak is egy bizonyos szegmenséből jó lennék, én a reál tárgyakkal mindig kevesebbet foglalkoztam, bár hozzá kell tenni, hogy most már 1600 felé közelít a vetélkedők száma, amikben dolgoztam és természetes ezekből a tárgyakból is menetközben rengeteg mindent megtanultam. De abban biztos, hogy gyengébb vagyok” - mondta Gundel Takács Gábor, majd jött a középiskolás tananyagra vonatkozó konkrét kérdés a Heti Napló retrológusától: “Na jó: a “V” a sebesség jele - Hogy számítjuk ki az útból és az időből?”.

Gundel Takács már a kérdés alatt is jól hallhatóan nevetett, majd nagyon finoman küldte melegebb éghajlatra az őt ugrató kollégáját. S ha rá nem is, a Géniusz versenyzőire várhatnak hasonlóan kellemetlen és izgalmas pillanatok ma este 21:30-tól az ATV képernyőjén.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés