Hirdetés

Ön érti, miért mondta ezt Gulyás Gergely Magyar Péterről?

Nap Híre portré Nap Híre

Mint ismert, két hónap kihagyás után ma tartott először Kormányinfót Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki a gerincműtéte után tért vissza a nyilvánosság elé. Természetesen a Kormányinfón Magyar Péter is szóba került.

"Magyar Péter közéleti szerepvállalásához semmi közöm nincs. Ezt csak annyiban sajnálom, hogyha lett volna, akkor belátható időn belül a jobboldalon mindenki nagyon hálás lenne nekem"

- válaszolta a Miniszterelnökségi Sajtóiroda a Gulyás Gergelynek feltett kérdésre. Az, hogy pontosan miért is lesz hálás neki a jobboldal, az azért is kérdéses, mert Gulyás a Kormányinfón az ATV-nek erre a kérdésre azt válaszolta, hogy 

"Mondom még egyszer, ami ebben az esetben történt, ahhoz nekem nincs közöm. De ha mégis van, akkor még nagyon hálásak lesznek nekem".

A Telex kiszúrta, hogy a 444 is rákárdezett a miniszternél erre a mondatra, a lapnak pedig a következőt válaszolta a Miniszterelnökségi Sajtóiroda: "Magyar Péter közéleti szerepvállalásához semmi közöm nincs. Ezt csak annyiban sajnálom, hogy ha lett volna, akkor belátható időn belül a jobboldalon mindenki nagyon hálás lenne nekem".

A lap hozzátette, hogy Gulyásék a Kormányinfó után mindkét lapnak ugyanazt a választ küldte el, azonban időközben a "mindenkit" átírták "jobboldalra".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés