Hirdetés

Megszakadt a szíve: összevissza csalta szerelme Gubik Petrát

Nap Híre portré Nap Híre

A fiatal lány drámai szakításon van túl, nagyon nehezen vészelte át az elmúlt időszakot, most pedig elmondta, mit tett vele a párja.

Gubik Petra
Gubik Petra Fotó: Facebook

Gubik Petra sikert sikerre halmoz, megnyerte a Sztárban Sztárt, és színészi karrierje is szépen ível felfelé, ám talán nem sokan tudják, milyen nehéz időszakon van túl: szakított a párjával - mondta el a Story Magazinnak

Párjával másfél évig voltak együtt, ám Petrának szembesülnie kellett a keserű valósággal: szerelme többször is hűtlen volt hozzá. Mint fogalmazott: összetört, mindeközben viszont premierje volt az Operettszínházban, a Madáchban is próbált, így végül újra felfedezte, hogy a színháznak gyógyító ereje van.

"Azt hittem, hogy mellettem egy ilyen társ van, akiben maximálisan megbízhatok. Talán azért, mert magamból és a saját érzéseimből indultam ki. Soha nem gondoltam arra, hogy egyszer majd eljön a nap, amikor arra ébredek, hogy kívülről látom az életemet és a kapcsolatomat, mint egy krimit a tévében"

– mondta Petra, hozzátéve, "konkrétan darabokra hullott az élete".

Azt is elárulta: egy podcastben figyelt fel rá egy lány, akinek, mint kiderült, köze volt Petra párjához, és az egész dologról lerántotta a leplet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés