Hirdetés

Óriási botrány a foci Eb-n, káosz tört ki a török-grúz meccs előtt

Nap Híre portré Nap Híre

Verekedés tört ki a lelátón a Törökország és Grúzia Euro 2024-es összecsapása előtt, amikor a heves viharok után víz zúdult a szurkolók nyakába a stadion tetejéről.

Káosz alakult ki a kezdőrúgás előtt a Törökország-Grúzia meccs előtt a németországi labdarúgó Eb-n (Euro 2024). Verekedés tört ki a lelátókon, és a stadion tetőről ömlött a víz – írja a Sun.

A tervek szerint F csoportban kedd este 18 órakor kezdődik a mérkőzés, de a Westfalenstadionban a szurkolókra ömlő vízről készült felvételek aggodalomra adtak okot a mérkőzés menetrend szerinti lebonyolításával kapcsolatban – írja a lap.

Daniel Storey újságíró arról számolt be, hogy a stadionban tömegverekedés tört ki. A jelentések szerint tárgyakat dobáltak egymáshoz a szurkolók, majd verekedés alakult ki. A helyszínen látottakat a tudósítók "abszolút zűrzavarnak" nevezték, miközben aggódtak a mérkőzés megtartása miatt. A meccset végül időben el tudták kezdeni.

A rohamrendőrség végül valamivel több mint egy órával a tervezett kezdési időpont előtt helyreállította rendet. A Törökország-Grúzia meccs az utolsó előtti mérkőzés az Eb csoportkörének első fordulójában. Este Portugália és a Csehország csap össze.

 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés