Hirdetés

Nem fogja elhinni, mit fotózott le a Google Maps autója Magyarországon

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Hazánkban is frissítik a Google térképét, így az Utcaképet, azaz a Street View-t is, amelyen 360 fokos szögben megnézhetjük a térképen kijelölt helyet. Aki szemfüles, néha egészen érdekes dolgokat is kiszúrhat - így történt ez most is.

Az Utcakép funkció 2013. április 23-án lett elérhető egész Magyarországon, ami a nagyvárosokat, valamint a főbb utakat fedi le, de nevezetességeket is megnézhetünk rajta közelebbről. A Google autói márciusban indultak útnak hazánkban, hogy elkezdjék frissíteni a meglévő adatbázist - idézi fel a Promotions.

A városok, és az őket összekötő utak infrastruktúrája azonban folyamatosan változik, a Google Maps pedig az egész világon figyel arra, hogy legyen elavult a szolgáltatása. 

Most kiderült, hogy korábban egy nem mindennapi jelenetet örökítettek meg, mégpedig a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében található Abaújszántón: egy platós autón utazott egy férfi, ráadásul igazi kiskirályként, egy fotelben ülve. Jópofának jópofa, de azért senki ne próbálja ki, mert veszélyes, ráadásul büntetés is jár érte!

Ez igen!
Ez igen! Google Utcakép
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés