Hirdetés

Geszti Péter páros lábbal rúgta ki az X-faktorból Hernádi Judit lányát: "hülye ötlet volt"

Nap Híre portré Nap Híre

Hernádi Judit lányát, a Honeybeast énekesnőjét még az X-Faktor 2012-es évadában láthatták a nézők, ám Zsófi akkor nem jutott tovább a válogatókon. A színésznő most mindezt mindezt Geszti Péterrel az Adom a napom című műsorban elevenítette fel. Azonban történek pikantériája, hogy épp Geszti volt az a mentor, aki hazaküldte Tarján Zsófit a show-ból.

A műsorvezető most árulta el: aggódott, hogy a színésznő majd neheztel rá amiatt, hogy elküldte a lányát - szúrta ki a Femina

"Dehogy haragudtam! Te a műsorból tanácsoltad el, nem az énekléstől" - mondta a színésznő. Geszti erre elárulta, hogy már akkor látta, hogy Zsófi nagyon tehetséges, jó énekhangja van és érdekes személyiség, viszont úgy gondolta, hogy az X-Faktor nem neki való. "Ez az a verseny, ahol popsztárosabbnak kell lenni. Azt gondoltam, itt nem biztos, hogy neki versenyeznie kell" - vallotta be a műsorvezető. 

"Ez az én hibám volt, hogy oda elküldtem! Az én hülye ötletem volt, én akartam. Ritkán bánok meg dolgokat, de itt be kellett ismernem, hogy ez nem volt jó ötlet" - válaszolta Hernádi. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés