Hirdetés

Gépfegyverrel fenyegették meg a világsztár focistát, a pénzét követelték

Garai Kitti portré Garai Kitti

A francia válogatott focista, Paul Pogba azt állítja, hogy egy bűnbanda áldozatává vált, akik 13 évre visszamenően 11 millió angol fontot követeltek tőle védelmi pénzként. A francia hatóságok nyomoznak az ügyben. 

Pogba elmondta, az év elején Párizs egyik külvárosában elkapta két gépkarabéllyal felfegyverkezett csuklyás férfi, és Lagny-sur-Marne-be hurcolta őt. Állítása szerint a társaságban feltűntek a gyerekkori barátai is. Mint mondta, azért kérték számon, mert gazdag sportolóként egyáltalán nem segítette őket anyagilag az elmúlt években, pedig ők diszkréten mindig a nyomában voltak és megvédték őt. 

A világsztár focista idén többször is látta felbukkani a bűnbanda tagjait Torinóban, ezért a hatóságokhoz fordult. Hozzátette, hogy ő mindig igyekezett segíteni azokon a barátain, akik közel állnak hozzá, ám az egyiküket valóban kirúgta manchesteri házából, miután rájött, hogy az 200 ezer eurót lopott el tőle.

Pogba úgy véli, hogy az egyik testvére, Mathias is tagja a bűnszövetkeznek, ám az minden vádat tagadott. 

A világsztár focista a közösségi oldalára feltöltött videójában azt mondta, hogy testvérének elképesztő információi vannal a PSG sztárjátékosáról, Mbappéről is. Ezeket hamarosan nyilvánosságra fogja hozni - adta hírül az Origo.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés