Hirdetés

Gáspár Evelin visszavágott a kommentelőknek

Nap Híre portré Nap Híre

Gáspár Evelin legújabb bikinis fotója alatt rengeteg negatív komment is született, a fiatal lány azonban visszavágott minden éles nyelvű kritikusának. 

Gáspár Evelin szó szerint a kamerák előtt nőtt fel, az egész ország láthatta, ahogy egy duci kislányből csodálatos fiatal nővé érik. Evelin nagyon sokat tett is azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy, az utóbbi években összesen negyven kiló súlyfeleslegtől szabadult meg – írja a Femina. Ám sokaknak még ez sem elegendő. 

"Gyerekkorom óta képernyőn vagyok. Tudom, sokan nem kedvelnek. Vannak, akik egyenesen utálnak. Rengeteg sértő dolgot is mondtak már rám az évek alatt. Ezekre régóta nem reagálok, szinte el sem érik az ingerküszöböm. De, amikor a testem miatt bántanak, amivel rengeteg munkám volt, az megérint" – vallotta be a Story magazinnak.

Azt is elmesélte, mekkora büszkeséggel élte meg, hogy legutóbbi nyaralásán, Cipruson olyan bikinit vehetett fel, amilyet csak akart. Mégis akadt olyan, aki szapulni kezdte. "Erre jönnek a kommentek, hogy undorító vagyok… Csak mert nem tökéletes a bőröm. Kérdem én, normális dolog az, hogy emiatt plasztikáztatni küldenének"?

Hozzátette, ő hisz abban, hogy szépészeti beavatkozás nélkül is el tudja érni azt, amit akar. Három éve járok egy feszesítő testkezelésre, amellyel hihetetlen eredményt értünk el. És ezt az eredményt kritizálják sokan! Mi lenne, ha látnák, milyen volt a bőröm előtte? Na, azért mit kapnék az interneten!

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés