Hirdetés

Gáspár Evelin újabb bikinis képpel üzent a kritikusainak

Nap Híre portré Nap Híre

Gáspár Evelin egy újabb bikinis fotóval intett be a kritkusainak, akik még mindig találnak kifogásolnivalót a külsejében. 

Ahogy azt korábban már megírtuk, Gáspár Evelinnek az elmúlt években negyven kilót sikerült leadnia, azóta pedig többször is büszkén mutogatta formás alakját a közösségi oldalán. A látvány a kommentelők nagyrészének tetszik, ám így is akadnak kritikusok. A fiatal lány születésnapjár Dubajban ünnepelte a család, ahonnan több bikinis fotót is megosztott magáról. 

Több kommentelő azt is szóvá tették, mennyire tetszik nekik, hogy más celebekkel ellentétben ő nem végeztetett magán plasztikai műtétet, és nem törekszik az abszolút tökéletességre. „Végre valaki aki természetes! Legszebb vagy!” – írta az egyik hozzászóló. Néhányan jelezték, hogy a lány combja szerintük nem eléggé tökéletes, de többen voltak, akik védelmére keltek és nem tűrték a hasonló kritikákat. Evelin erre úgy reagált később, bár már megszokta a bántásokat, az nagyon rosszul esik neki, ha a külsejével froclizzák, amiért annyit dolgozott. Most pedig egy újabb bikinis posztot osztott meg a közösségi oldalán. 

A kommentelők persze nem győzték dícsérni – írja a Ripost

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés