Hirdetés

“Difi-döfi jó legyen, oszt csókolom!” - így keres társat Ganxsta Zolee

 portré

Egy társkereső hirdetés kapcsán kérdezte meg vendégeit Bochkor Gábor az ATV műsorában, szerintük hogy néz ki egy ideális hirdetés.

Szem nem maradt szárazon az ATV #Bochkor felvételén, Hargita Bea, Ganxsta Zolee, Kabát Peti és Jakupcsek Gabriella is kirobbanó formában dobálta a poénokat a műsor témaival kapcsolatban. Például: a Lehel téren, egy oszlopra ragasztott hirdetésben keres társat egy 40 éves, diplomás, káros szenvedélyektől, tetkóktól és háziállatoktól mentes férfi. Hogy mit gondoltak a férfiról, a helyszínről, vagy úgy összességében a módszerről a műsor vendégei nem sokáig maradt titokban.

Ganxsta Zolee szerint ez a hirdetés egy zsákbamacska. Bochkor Gábor unszolására azt is elárulta, hogy nézne ki egy ideális hirdetés. “Címszavakban legyen benne: ha ez nincs, akkor szevasz… Hogy hogy főzöl, lesz@rom, mert van étterem, meg van nálam mindig annyi pénz, ezt felejtsd el. Difi-döfi jó legyen, oszt csókolom!” - így a rapper, majd egy fontos mondatot tett hozzá: “Ne úgy nézzél ki, mint az öreganyám!”

Ganxsta a műsorvezető kérdésére azt is hozzátette: a hirdető nagyon jól körülírta, mit szeretne. “Ezért riasztott el mindenkit! Így fog találni egy 25 éves borzot maximum! Tetoválásoktól menteset” - így Zolee, aki Bocsi kérdésére azt is elárulta: igenis fontos, hogy hogy néz ki az illető. “Egy méter magas, 400 kiló” - dobta be a hangosan nevető publikumnak, mire Kabát Peti a helyzetet mentes visszakérdezett. “Miért, az rossz?” Ganxsta válasza: “Nem. A tiéd lehet. Vigyed!”

S hogy hogyan szólna a sztárok társkereső hirdetése? A műsorvezető erre is rákérdezett. “Egy apácazárdába egy bizonyos fotót kiragasztanék: Akit érdekel, hívjon!” - mondta Ganxsta. Hogy hirdetné magát Hargitai Bea, Jakupcsek Gabi, vagy Kabát Peti? Vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból 20:50-kor kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés