Hirdetés

Ganxsta Zolee édesanyja otthonba került

Garai Kitti portré Garai Kitti

Gondozóházba költözött Kassai Ilona. Ganxsta Zolee édesanyja magányosnak érezte magát az elmúlt időszakban, ezért döntött úgy, hogy bevonul az otthonba. 

"Én magam döntöttem úgy, hogy ide jövök, az elfekvőbe. Bocsánat, nem ez a neve, csak én hívom így, ez egy gondozóotthon. Sokat voltam egyedül, olykor hetekig nem jött senki, a telefon is egyre ritkábban csörrent meg, és nem volt ez így jó, nehéz volt elviselni. Ilyen ez az öregség" - mondta a Blikknek színésznő. 

"A testvérem, a szüleim már régen meghaltak, a fiam pedig rengeteget dolgozik, így ő is ritkán jött. Az unokámnak is megvan a saját életük, nem várhatom el tőlük, hogy állandóan velem foglalkozzanak. Rossz volt egyedül ülni a lakásban reggeltől estig, és arra várni, hogy végre történjen valami" - tette hozzá. 

Ráadásul rapper édesanyjának pár évvel ezelőtt volt egy balesete, ahol csúnyán megütötte magát. Azóta szédül, így nem mert menni sehova, de most az otthonba szakképzett ápolók viselik gondját. 

Kassai elárulta, sokkal jobb a kedve mióta beköltözött a  gondozóba, ugyanis végre van társasága és szakemberek segítenek neki. 

"Szeretnék még élni, a vágyam, hogy megéljem a 100 éves kort. Persze, mit sem ér az életkor, ha nem tud játszani egy művész. Szeretnék meggyógyulni, és valami maradandót alkotni a színpadon vagy a vásznon" - mesélte a terveiről a rapper édesanyja, aki úgy érzi, az otthonban meg tud majd gyógyulni. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés