Hirdetés

Tóth Gabi olyan komoly kritikát kapott, hogy a fal adta a másikat

Nap Híre portré Nap Híre

A Sztárban Sztár hetedik élő adásában Tóth Gabi elsőként kapta meg a lehetőséget, hogy színpadra lépjen Shakira bőre bújva, a produkciója azonban nem nyűgözte le a zsűrit.

Ezen a hétvégén elsőként léphetett színpadra Tóth Gabi, és Shakirát utánozta, ami sosem könnyű feladat, mivel a világsztárnak nem csupán egyedi hangja van, hanem kiválóan is táncol. Liptai Claudia elmondta, elénekelni és eltáncolni Shakirát nem egy könnyű feladat. Szerinte ez most egy kicsit ki is fogott Tóth Gabin: „Sokszor megjött a Shakira hang, de ez most nem volt elég" – írja a Blikk

Stohl András úgy látta, az énekesnőnek nem volt elég levegője hozzá. Dicséretként megemlítette, nem hallotta a Tóth Gabit: „Pokolian nehéz cucc volt, nem sikerült túl jól.” Lékai-Kiss Ramóna sem volt igazán elégedett, ugyanis az előadás közben aggódott az énekesnőért: „Valami hiányzott ebből az egészből.” Összesen 33 pontot érdemelt ki Tóth Gabi. Hajóst leszámítva (aki 9 pontot adott neki) az összes zsűri tag pedig a 8 pontos értékelést látta a leghelytállóbbnak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés