Hirdetés

Szívszorító: megszólalt Gálvölgyi János felesége

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a naphire.hu is megírta korábban, Gálvölgyi János szerda délelőtt rosszul lett és kórházba került. A színész légzési nehézségek miatt az intenzív osztályra került és lélegeztetőgépre helyezték. Arról is beszámoltunk, hogy a színész hiába várta a mentő érkezését, az nem indult el. Kisebbik lánya, Gálvölgyi Dóra elmondta, a nővére 9 óra 40 perckor hívta a mentőket, ugyanis nagyon rosszul volt az édesapjuk. Dóra is azonnal az autóba ült és a szülei házához sietett a belvárosból. Elmondása szerint 30 perc alatt ért oda, de a mentők még akkor sem érkeztek meg.

"Fél 11 körül felhívtam a mentőket, hogy hol van a mentőautó, mert az édesapám láthatóan tényleg nagyon rossz állapotban van. Azt mondták, hogy még nem sikerült elindítaniuk az autót" - idézte fel a történteket Dóra, akinek érthető módon elfogyott a türelme és emelt hangon válaszolt a mentőszolgálat diszpécserének, aki ezután rátette a telefont. Az orvos ismerőseik tanácsára azonnal autóba ültek és bevitték a legközelebbi kórházba az édesapjukat.

Gálvölgyi János felesége, Gálvölgyi Judit is megerősítette a történteket. "Ma délelőtt lett rosszul, nehezen vett levegőt, kihívtuk a mentőket. Ők viszont az adatok felvétele után több mint egy órával sem érkeztek meg, ezért a lányomék vitték be autóval a kórházba" - mondta Judit elcsukló hangon a Blikknek. A színész állapotáról a család szerda késő délutánig nem kapott információt. 

"Nem tudjuk, mi baja van, nekünk sem mondtak semmit. Már délelőtt rosszul érezte magát" - fogalmazott a feleség. "Amikor a lányomék autóba rakták, alig kapott levegőt, de még az eszméleténél volt. Nagyon aggódom érte, nem tudom, mi lesz velünk" - tette hozzá Judit.

A Fidelio kulturális portál a művészhez közeli forrásból úgy értesült, hogy a kezelőorvosai tüdőembóliát diagnosztizáltak Gálvölgyinél.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés