Hirdetés

Mi történt? Galambos Lajost bilincsbe verve szállították kórházba

Garai Kitti portré Garai Kitti

A nagybeteg zenészt a cellájából egyenesen Berettyóújfaluba szállították.

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, múlt hét szerdán megkezdte börtönbüntetését Galambos Lajos. Ügyvédje tájékoztatása szerint a zenészt állapota miatt magánmentő szállította a baracskai börtönbe. Mint ismert, Lajcsi kálváriája már egy ideje tart, ugyanis eredetileg februárban kellett volna bevonulnia a kecskeméti parkettásba, ám akkor halasztást kért a betegsége miatt. Azonban a bíróság elutasította a kérelmét, így Lajcsi számára nem maradt menekülőút, kénytelen volt bevonulni. 

A hírek szerint Lajcsit eddig egyetlen atrocitás sem érte a börtönben, bár a koronavírus-szabályozások miatt eddig elkülönítve volt a többi sorstársától - írja a Promotions

Az értesülések szerint ez egy jó darabig még így is lesz, főleg most, ugyanis Lajcsit tegnap kórházba szállították. Galambos Lajost a büntetés-végrehajtás berkein belül működő egészségügyi intézménybe, Berettyóújfaluba szállították, az elképzelések szerint bilincsbe verve - írja a lap.

Állítólag azért szállították oda, hogy alapvető vizsgálatokat végezzenek el rajta, amelyek során a szakemberek megállapítják majd, hogy Lajcsi jogosult-e az alapélelmezésen túl valamilyen diétára. Továbbá várhat rá tüdőszűrés is, hiszen a hazai börtöntársadalomban is problémát jelent a TBC és a Hepatitisz jelenléte.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés