Hirdetés

"Nagy a baj" - megszólalt Galambos Lajcsi ügyvédje

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a naphire.hu is megírta, pár nappal ezelőtt átszállították Galambos Lajcsit a büntetés-végrehajtás berettyóújfalui központi kórházba. Az ügyvédje most friss hírt közölt az állapotáról. Kiderült, hogy tényleg nagy a baj. 

Galambos Lajos túl van az orvosi vizsgálatokon, és már visszaszállították a sittre, ahol várja, hogy döntsenek a sorsjáról. A friss hírek szerint Lajcsira több komoly műtét is várna, ám az egyelőre még kérdéses, hogy mikor tudják rajta elvégezni ezeket. 

"A berettyóújfalui központi kórházban minden vizsgálatot elvégeztek az ügyfelemen. Bár az eredményeket lezárt borítékban küldték meg az illetékeseknek, úgy értesültünk, hogy azok alátámasztják mindazt, amiért annak idején a halasztást kértük "– mondta a Blikknek Lajcsi jogi képviselője, dr. Csontos Zsolt. "Vagyis a BV orvosai is látják, hogy nagy a baj ügyfelem egészségi állapotával, és ők maguk is elismerték: több súlyos, életmentőnek is nevezhető műtét is vár rá kint" - tette hozzá. 

Lagzi Lajcsit egyébként még mindig nem helyezték vissza a körletbe, ugyanis továbbra is a gyengélkedőn fekszik. "Nagyon gyenge, mivel alig eszik valamit, amióta bekerült. Dokumentálják odabent, milyen kevés ennivalót fogyaszt: szinte érintetlenül viszik el tőle az ételeket. Nem lelki okai vannak az étvágytalanságának, ez is összefügg a betegségeivel" - mondta az ügyvéd.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés