Hirdetés

Ezt gondolja Kasza Tibiről a Szerencsekerék legendás műsorvezetője - Megszólalt Gajdos Tamás

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

A Húzós podcast vendége volt az ATV Híradósa: Gajdos Tamás nem csak a házasságáról, de az őt híressé tevő műsort jelenleg vezető Kasza Tibiről is elmondta a véleményét.

Meglepő őszinteséggel vallott az életéről Gajdos Tamás: az ATV népszerű híradósa Rónai Egon Húzós című podcastjének volt a vendége, és nem csak a szakmai sikereiről, de párkapcsolata apró kudarcairól is vallott, sőt a nyugdíjával kapcsolatban is felfedte a lapjait. Sőt, egy a tévénézőket évtizedek óta érdeklő titokról is lerántotta a leplet: elárulta, hogyan lett a Szerencsekerék műsorvezetője. 

Gajdos szerint odaállították egy szürke fal elé, és megkérték, játssza el, hogy a televíziós vetélkedőt vezeti. Fogalma nem volt, milyen műsorról lehet szó. “Két figurát kerestek, akik már láttak kamerát, de nem voltak ismertek a tévében. Klausmann Viktor akkor volt kezdő az Ablak című műsorban, egy-két éve szerkesztő-riporterként dolgozott, én meg a reklámfilmes 8-10 év tapasztalattal a hátam mögött már nem ijedtem meg a kameráktól” - mondta a podcastban Gajdos, amit a Naphire.hu szúrt ki.

A legendás vetélkedő 1993 és 2001 között futott nagy sikerrel, előbb a Magyar Televízió, később a TV2 képernyőjén. Amikor Rónai Egon arról faggatta kollégáját, versenyeztek-e egymással a nézők kegyeiért Klausmann Viktorral, Gajdos a válaszában azt is kikotyogta, mit gondol a műsor jelenlegi házigazdájáról, Kasza Tibiről. “Viktor eleve nem egy ilyen versenyző alkat. Én mindig is az voltam, titkon persze mindig néztem a nézettséget, meg érdeklődtem. De a brand és a formátum maga annyira vonzó volt, és meggyőződésem és tiszteletem a mostani műsorvezetőnek, aki lényegesen jobb verzióját csinálja ennek a műsornak. Az elmúlt évtizedekben volt egy halovány kísérlet [a műsor felélesztésére – a szerk.], de nem a mi személyünk, hanem a formátum hozza a nézettséget és viszi magával a nézőket” - magyarázta Gajdos.

A Húzós podcast Rónai Egonnal teljes adását itt láthatják.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés