Hirdetés

“Egyszer láttam nyitva” - Befuccsolt G.w.M vállalkozása? – Fotók

Nap Híre portré Nap Híre

Tavaly nyáron nagy csinnadrattával jelentette be a rapper, új vállalkozást indított: a Naphire.hu olvasója most azt mondja, hónapok óta egyszer sem látta már nyitva.

“Talán egy fél évvel ezelőtt, egyszer épp arra jártam, amikor láttam, hogy egy fodrász van bent. Egyedül. Azóta valahányszor arrafelé volt dolgunk, a rács mindig le volt húzva” - közölte a Naphire.hu informátora az Elite Cuts névre keresztelt barbershoppal kapcsolatban. Emlékezetes, a Victor Hugo utcában található üzlethelyiségben üzemelt Kulcsár Edina hajfonószalonja, ám miután tavaly nyáron a Boráros térre költözött, az üzlethelyiséget férje, G.w.M vette át, hogy egy férfi fodrászatot nyisson. 

Az üzlet természetesen külön közösségi oldalt is kapott, a logójában G. W. M. arcképével, és az üzlet utcafrontján is képek jelzik, ez az a szalon, a híres rapperé. Hogy biztosra menjenek, Varga Márkról három kép is látható - az üzlet bejárata felett, és két oldalán.

“Kedves leendő vendégeink! Megnyitottuk Elite Cuts Barbershop üzletünket, ahova sok szeretettel várunk mindenkit, akik borbélyaink segítségével igényes és megnyerő külsőt szeretnének varázsolni maguknak! Hajvágás, hajfestés, szakállvágás és borotválás is elérhető szolgáltatásaink közt” - olvasható a szalon első - és azóta is egyetlen - Insta-posztjában. 

Indulásuk óta 205 követőt gyűjtöttek, a közösségi oldalon megosztott honlap linkje nem működik. Márk szalonjával ellentétben Edina hajfonó üzlete a jelek szerint azóta is sikeres. A Boráros téri üzlet mellett nyitottak szalont Győrben, Szegeden és Kecskeméten is, közösségi oldalukat több mint 77 ezren követik.

Hogy mi történhetett a barbershoppal, hogy végleg bezárt-e és terveznek-e újranyitást - természetesen szeretnénk az érintettől is megtudni. Amit elértük G. w. M.-et, a cikkünket frissítjük.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés