Hirdetés

G. Orsolya gyilkosa krémsajtos bagelt kért a vallomása közben

 portré

G. Orsolya gyilkosa délelőtt felkeresett egy orvosi rendelőt a kezén lévő vágásokkal, majd békésen betért egy mexikói étterembe, ahol törzsvendégként fogadták. A rendőrség este letartóztatta.

Mint arról korábban beszámoltunk David Bonola április 16-án hajnali egy óra körül csaknem 60 késszúrással megölte a magyar G. Orsolyát, majd holttestét egy sporttáskába rejtette, amit a földön húzva, kivitt az utcára és otthagyta. A térfigyelő kamerák néhány órával a gyilkosság után rögzítették, hogy Bonola a 114. utcán sétál a Richmond Hill-i lakása közelében, a bal kezén kötéssel.

A Chipotle nevű kis mexikói étterem egyik dolgozója szerint, amikor Bonola betért hozzájuk, elkérte a mosdó kódját, majd egy pohár vizet ivott, ám ugyanúgy viselkedett, mint általában. A személyzet szerint mindenki kedvelte a férfit, mindig tisztelettudó, érdeklődő volt. Az étterem vezetője szerint az elmúlt három évben törzsvendéggé vált, népszerű, közvetlen férfi volt. Ám az étteremmel szemben egy kávézóban, ahova Bonola szintén többször betért, a dolgozók szerint többször is az illendőség határait súrolva próbált flörtölni.

A feltehetően illegális bevándorlóként élő Bonola kihallgatása során a bevallotta, hogy megölte G. Orsolyát az áldozat otthonában. Tényszerűen elmondta a gyilkosság részleteit, majd megevett egy krémsajtos bagelt, mintha mi sem történt volna. Rendőrségi források szerint minden kérdésre alapos választ adott, mindvégig nagyon tárgyilagos maradt, nem kért ügyvédet sem - írja a Hiradó külföldi lapértesülésekre hivatkozva.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés