Hirdetés

Furcsa jel: így mentette el Dér Henit a férje a telefonjába

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Azt hittem, hogy poén” - mondja ma már az énekesnő, aki az ATV A nő háromszor című műsorban, amikor kendőzetlen őszinteséggel mesélt az életükről.

Hosszú éveken át keményen építette a karrierjét, lediplomázott, az igaz szerelmet azonban hiába kereste. Míg rá nem jött, a hiba az ő készülékében lehet. “Én férfias jegyekkel vérteztem fel magam. (…) Azt gondoltam, mindent fizikai erővel és határozottsággal lehet elérni. És nekem ehhez tényleg 30 év kellett, hogy rájöjjek, hogy ez hülyeség” - mondta Dér Heni Köböl Anitának. Aztán a felismerés után, a legmegfelelőbb időben érkezett meg az életébe Gergő, és ezt az énekesnő már a megismerkedésükkor rögtön észrevette.

“Az volt az első furcsa jel, amikor a férjemmel megismerkedtem, hogy elmentett a telefonjába, és Hercegnő-t írt be” - csodálkozott az ATV kamerái előtt Heni, majd hozzá is tette: “Az életben soha senki engem hercegnőnek nem hívott. De még magamról se gondoltam, hogy valaha ezt megkapom.” Hogy mire gondolt, azt egy kérdésre rögtön el is árulta: “A hercegnőben benne van minden, ami bennem soha nem volt.” A felvételt követően a Naphire.hu még elcsípte az énekesnőt, hiszen felmerült bennünk a kérdés, egy ilyen nyitás után ő vajon milyen néven pötyögte be Gergő számát a készülékébe.

“Ő az én kriptonitom” - nevetett Heni. “Poénból így mentettem el a megismerkedésünkkor és azóta sem vagyok hajlandó a “Férjem”-re, vagy a férjem nevére átírni. Már két gyerekünk van, de még mindig kriptonit” - újságolta boldogan. Később egyszer meg is kérdezte Gergőt, hogy ő ezt akkor poénnak szánta-e, de a válasz nemleges volt. “És akkor jöttem rá, hogy ez az ember engem tényleg szeret. És így akkor maradt nálam is a kriptonit” - mondta ezzel kapcsolatban a Naphire.hu-nak. Sőt, azt is elmagyarázta, hogy a kriptonit az az anyag, ami a Supermant élteti.

“Akkor én úgy éreztem, hogy én mint Superwoman, nekem ő az én kriptonitom. Ő éltet engem. Ő az első olyan ember, aki mellett elkezdtem virulni, és élni, és nőnek érezni magam, és élvezni azt, hogy nő vagyok és minden olyan dolgot, ami egy férfi és nő között klasszikus értelemben jól kell, hogy működjön. Addig nem működőtt ez nálam és bennem, azóta pedig automatikusan. És ez nagyon jó érzés” - mondta a Naphire.hu-nak a kétgyermekes énekes- és hercegnő.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés