Hirdetés

Friderikusz a markát nyújtja a nézőknek, pénzt kér a podcast műsoraiért

 portré

Újra tarhál az egykor nagy sikereket besöprő showman: a nézők 5900 forintért regisztrálhatnak egy-egy műsorára.

Friderikusz tavaly már elindította a podcast műsorait, ami -mint utólag sértődötten megjegyezte -, 25 millió forintjába került. Az egykori tévés idén ősszel újabb podcasttal tér vissza, amire műsoronként 5900 forintért lehet regisztrálni - áll az egykor szebb napokat megélt extévés közösségi oldalán - írta a Blikk.

Friderikusz utoljára tavaly ősszel botrányos körülmények között hallatott magáról, amikor egy videóban pénzt tarhált a nézőktől. Közleményében kiflitolvajokhoz hasonlította azokat az internetezőket, akik nem fizetnek az amúgy ingyenes tartalomért. Ráadásul a közleményt állítólagos sajtósa, Csenterics Ágnes televíziós rendező nevében írta. Csakhogy a Média1 lebuktatta Friderikuszt, ugyanis a tévés rendezőnő egy évvel azelőtt, 77 éves korában meghalt, Friderikusz pedig durván visszaélt az elhunyt kolléganő nevével.

Az ügyben a Magyar Újságírók Országos Szövetsége is elmarasztalta Friderikuszt, aki még mindig azzal mosakodott, hogy van sajtósa, de nem nő, hanem férfi, és külföldön él. Friderikusz végül megkereste az elhunyt rendezőnő családját és bocsánatot kért tőle - emlékeztet az index.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés