Hirdetés

Botrány az átigazolások körül: nem fizették ki a Fradinak Carlos Auzquit

Nap Híre portré Nap Híre

Carlos Auzqui 2022 februárjában igazolt a Ferencvároshoz, azonban a klub másfél év után, tavaly júliusban eladta a 32 éves argentin szélsőt, aki akkor hazájába, a San Lorenzóhoz igazolt. A San Lorenzo azonban még azóta is tartozik a focista átigazolási díjával, 140 ezer dollárral a Fradinak.

Carlos Auzqui a Fradinál nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, ugyanis 33 tétmérkőzésen mindössze öt gólt szerzett és két gólpasszt adott, ráadásul tavaly februárban ittasan karambolozott. Nem meglepő, hogy a Fradi másfél év után, tavaly júliusban eladta a 32 éves argentin szélsőt, aki akkor hazájába, a San Lorenzóhoz igazolt. Az argentin sajtó pedig most arról is, hogy az argentin klub még mindig tartozik a játékos átigazolási díjával, 140 ezer dollárral. A hírt a Fradi ügyeiben jártas ulloi129.hu is megerősítette, hozzátéve, amennyiben ezt, illetve más tartozásait nem fizeti ki a bajnokság tizedik helyén álló alakulat, akkor kizárhatják az átigazolásokból - írja a Sportal.

A pláne az egészben az, hogy  Carlos Auzqui már nem is a San Lorenzo játékosa, jelenleg a chilei középcsapatban, az O’Higginsben szerepel.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés