Hirdetés

A csúfos Fradi-vereség után nem tetszik az oroszoknak Kubatov lépése

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Elsietettnek nevezte Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző elküldését a moszkvai Szport Ekszpressz című lap.

Ahogy a Naphire.hu is megírta, a Ferencváros hazai pályán háromgólos vereséget szenvedett a feröeri KÍ Klaksvíktól a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának szerdai visszavágóján, így 3-0-s összesítéssel búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól. 

Mindezek után az FTC elnöke, Kubatov Gábor elküldte Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedzőt. Ezt a lépést most a moszkvai Szport Ekszpressz című lap elsietettnek tartja, az orosz válogatott korábbi sajtóreferense szerzői rovatában taglalta az 59 éves szakember váratlanul gyors menesztésének lehetséges okait, elsősorban az érzelmeket, a szégyenérzetet említve annak magyarázataként, amiért az FTC elnöke, Kubatov Gábor "kirúgta" Csercseszovot.

A szerző szerint sokkot váltott ki a vereség és a kiesés következményeként "az elvesztett hipotetikus bevétel a Bajnokok Ligájában...".

"De az ilyen érzelmi állapotban hozott döntések általában rosszak. A karddal vágni könnyű. A kérdés az, hogy mi lesz ezután. Új élvonalbeli edzőt kell keresni, Kubatov biztosan nem dolgozott ki B tervet erre a szezonra. Kártérítést kell fizetni a távozott edzőnek, stábtagjainak, a csapat depressziós" 

- olvasható a cikkben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés