Hirdetés

21 perc perc alatt elintézte a Diósgyőrt a Fradi, aztán nyugovóra tért

Nap Híre portré Nap Híre

A Fradi ezzel a győzelemmel már 11 pontra növelte az előnyét.

Szerda este bepótolta a 21. fordulóból elhalasztott mérkőzését a Ferencváros és a DVTK. A zöld-fehéreknek mindössze 21 percre volt szükségük ahhoz, hogy a Diósgyőrt elintézzék. 

Varga Barnabás a 35. másodpercben kihasználta a diósgyőri védelem óriási hibáját, a válogatott csatár szezonbeli 19. bajnoki találatával már az első percben vezetést szereztek a hazaiak, gyakorlatilag 1–0-ról indult a mérkőzés. Az előnyt nem sokkal később a januárban igazolt Edgar Szevikjan duplázta meg egy szenzációs lövéssel, az örmény válogatott középpályás egyúttal a szezon góljára is bejelentkezett - írja a m4sport. Ezzel gyakorlatilag el is dőlt a meccs.

A második félidőre aztán a Ferencváros visszavett a tempóból, a Diósgyőr pedig próbálta is ezt kihasználni, aminek szépítés lett a vége: Pozeg Vancas szezonbeli hetedik gólját szerezte, amivel már ő a DVTK házi gólkirálya a bajnokságban.

De sajnos ezután sem pörgött fel a találkozó, a Ferencváros pedig hozta a kötelezőt és a DVTK legyőzésével újabb fontos lépést tett sorozatban hatodik bajnoki címe felé. 

A zöld-fehérek 2–1-re győztek és ezzel 11 pontra növelték előnyüket az élen a második Paks előtt, hat fordulóval a bajnokság vége előtt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés