Hirdetés

Jól nézze meg, mit rendel: változtatott a Foodora

Nap Híre portré Nap Híre

A cég arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy frissítették az Általános Szerződési Feltételeket, amiben több változás is van. 

Ebben a Pénzcentrum szúrta ki, hogy „a Foodora-applikációban és a weboldalunkon fokozatosan bevezetésre kerül a minimális rendelési érték alatti rendelés lehetősége. Így olyan esetekben is lesz lehetőséged rendelni, ahol eddig csak extra termék vásárlásával érhetted el a minimális rendelési értéket”.

Azt is kiemelték, hogy az alacsony értékű rendelés díjának pontos összegét a termékek kosárba helyezésekor láthatják a vásárlók, ha a feltételek ennek megfelelnek. A minimális rendelési érték alatti rendelésekre vonatkozó rendelkezéseket az ÁSZF 4.18. pontja tartalmazza.

Szintén változást jelent a korábbiakhoz képest az, hogy ezentúl a rendszerhasználati díj összege nem fix, hanem rendelési értéktől függő lesz. A vállalat közölte, hogy a rendszerhasználati díj változásáról szóló rendelkezések a 2.1. pontban olvashatóak mindenki számára. 

Szintén rögzítették a visszaváltási díjjal kapcsolatos rendelkezéseket (ÁSZF 4.15.), valamint frissítették a termék helyettesítésére (ÁSZF 4.13.) vonatkozó szabályokat.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés